ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων του εκπαιδευτικού προγράμματος «Teachers 4 Europe», στο οποίο συμμετέχει και το σχολείο μας, οι μαθητές συνέβαλαν σημαντικά στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού λογισμικού με τίτλο «Οι παραδοσιακές φορεσιές των χωρών της Ευρώπης». Το λογισμικό βρίσκεται ακόμα σε φάση αξιολόγησης επομένως η τελική του μορφή πιθανώς να είναι διαφορετική. Για να … Read more ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο Συλλόγος Διδασκόντων του 3/θ Δ.Σ. Ωλένης συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου για την αξιοπρεπή παρουσία τους στις εκδηλώσεις μνήμης της 28ης Οκτωβρίου και ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινότητας Ωλένης και τους γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που βοήθησαν στην οργάνωση των ανωτέρω εκδηλώσεων.

Νέα σελίδα / Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Στην ιστοσελίδα του σχολείου προστέθηκε σελίδα με σύνδεσμους/link των εκπαιδευτικών λογισμικών διαφόρων γνωστικών αντικειμένων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, για τη χρήση τους στις εκπαιδευτικές δομές της χώρας. Αυτά βρίσκονται στον σύνδεσμο http://dim-olenis.ilei.sch.gr/?page_id=134 όπως επίσης και στο μενού αριστερά η επιλογή με την ετικέτα «Εκπαιδευτικό Λογισμικό».